Att slänga på luren på internet…


Har precis insett att jag måste snart sluta läsa vissa forum på svenska nyhetssidor där det finns möjlighet att kommentera artiklar för att bibehålla mitt annars relativt lugna humör... Dialogerna i dessa kommentarer kommer nästan alltid efter 2 personers inlägg in i en sandlåde-mentalitet där det bara gäller att kasta så mycket skräp som mycket på "den andra sidan". Det som dock är väldigt tydligt är att dessa diskussioner verkar drivas av 15-20 personer som inte verkar ha annat för sig än att just tycka illa om annat, undrar vad de jobbar med, undrar hur mycket tid av deras arbetsdag som går åt till att vara arg...


Vi har dock tagit ett beslut på att inte beblanda oss i dessa diskussioner, just eftersom det kommer att ta så mycket tid och frågan är om det skulle ge något, vad tror du?


Jag brukar bara tufft och resolut stänga webbläsaren abrupt, och tänka, HA, där fick du, jag tänker inte alls läsa vidare denna urspårade diskussion. Tyvärr så är det inte riktigt som att slänga på luren, men jag får ändå en gansk varm och go' känsla i magen.


 

Comments (2)
  1. Fredrik says:

    Bra initiativ! Fast jag har lite svårt att bara stänga webläsaren eftersom jag låter mig fascineras över hur människor fungerar… Men visst finns det bättre saker att ägna sin tid åt.

    Hupp! Nu skrev jag visst en kommentar på en webbplats det finns möjlighet att kommentera artiklar. Hoppas att inte diskussionen spårar ur… ;o)

Comments are closed.

Skip to main content