Visual Studio 2005 Team System seminarier!


Under hösten kommer vi genomföra en serie av halvdagsseminarier i Stockholm runt Visual Studio 2005 Team System. I och med att den kommande versionen innehåller en hel del nya funktioner för olika roller i ett utvecklingsprojekt (samt att den kommer att licenseras på det sättet) har vi valt att dedikera olika dagar till olika roller, projektledare, utvecklare, arkitekter och testare.


Redan nu kan du anmäla dig till det första tillfället där vi kommer att prata om processmodeller, Microsoft Solution Framework, projektledarens roll och vilka verktyg som kan vara intressanta. Vi kommer att visa hur vi skapar projekt i Team System, hur vi administrerar dessa samt delar ut arbetet inom projektgruppen med hjälp av Microsoft Project eller Excel.


Det första seminariet går av stapeln redan den 24:e augusti och du kan anmäla dig via denna länk: http://www.microsoft.com/sverige/msdn/workshop/Juni05/VSTStraining.asp


Som vanligt, om du har förslag på vad vi bör ta upp, tveka inte att höra av dig till mig!

Skip to main content