Startsidan borta i beta 2 av Visual Studio 2005 Express?


Om det är någon som laddat ned Visual Studio 2005 Express Beta 2 och märkt att startsidan som normalt visas plötsligt är borta, har säkerligen haft en tidigare version av Visual Studio 2005 Express installerat och lösningen är att gå in under menyn Tools och välja "Import and Export Settings" för att där sedan välja "Reset All Settings". Det fungerade för mig i alla fall!


Observera att det finns en detaljerad guide som måste följas för att avinstallera tidigare versioner korrekt och i rätt ordning innan beta 2 installeras. Här kan du hitta guiden: http://lab.msdn.microsoft.com/vs2005/uninstall/

Comments (1)
  1. Det gär också att gå till Options och titta under fliken Environment, under Startup. Där kan man ställa in vad som händer när man startar VS. Det är så i alla fall i den stora versionen av VS. Jag har inte kollat i Expressversionerna.

Comments are closed.

Skip to main content