Använder du svenska program på Windows?


Vi har ett team som försöker säkerställa att program från icke-amerikanska tillverkare fungerar sömlöst på Windows. De testar över tusen olika program på ett par dussin olika språk. När de upptäcker att något inte funkar arbetar de med programtillverkaren och/eller det Windows-utvecklingsteam som kan fixa problemet.

De behöver din hjälp.

Listan över svenska program är ganska kort – bara ett par dussin olika program. Om du regelbundet använder något program från en svensk leverantör, eller svensk programvara från någon annan leverantör än Microsoft, då kan jag nominera ditt program så att det inkluderas i testningen.

Så om du vill, kontakta mig med en lista över vilka program du tycker ska testas. Inkludera:

 • Programmets namn
 • Programmets leverantör (inkl. URL om du har)
 • Programmets version
 • Varför vi bör testa det programmet

Du kan kommentera nedan, skicka en lista till mig via e-post, eller pinga mig på Windows Live Messager i fältet här bredvid.


Comments (3)

 1. Claes.Göran Davidsson says:

  Jag skulle bli glad om SPCS Hemekonomi 2.12 kunde fungera i Windows 7 64 bit.

  Det är enkelt men gamalt, från år 2000, och är utgivet av Scandinavian PC System, SPCS, som numera heter Visma, http://www.vismaspcs.se.

  Trots att programmet är gammalt har det vad jag vet ingen efterföljare och därför använder jag det fortfarande. Jag kör det för närvarande på Windows XP Pro. Jag körde Windows 7 64 på prov ett litet tag och försökte då installera programmet. Men det gick inte ens att installera. En ruta kom upp som sa att någon language dll fil saknades. Har ej haft möjlighet att pröva på någon variant utav Vista.

  CGD

  CGD@bredband.net

 2. Tack för svaret! Vi har några andra Visma-produkter i testlistan, men inte SPCS Hemekonomi 2.12 så jag skickar över förslaget till testteamet!

  Om du har fler förslag är det bara att hojta till!

Skip to main content