Bugg som fixades före release


Man sitter och rensar upp på hårddisken, och snubblar över en mapp med gamla buggar... 


För snart tre år sedan skeppade vi ett svenskt vintertema för Windows XP - en samling bakgrundsbilder, ljud, pekare mm. Helsvenska motiv. Hur fint som helst. Jag hjälpte till att testa temat innan vi skeppade. Tur var väl det:P.S., temat finns fortfarande på http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=7E6DF0E9-DC89-4E3D-9BF9-6F84A3E25313&displaylang=sv.


Comments (2)
  1. Hej,

    är det du din fan som är inblandad i översättningen av M$ program sedan -98!! Då är du en av dem som bidragit till att jag fortfarande använder mig av originalversioner av program/operativ. Kul att du iaf att du hittade skitspåret. Grattis!

  2. Ajamen, våren ’98 till våren ’07. Nu översätter jag inte längre, så det går bra att byta 🙂

Comments are closed.

Skip to main content