Språkpaket för Internet Explorer 7 för Windows XP SP2


Tidigare i veckan släppte vi språkpaket med översättningar av IE7 för XP SP2. Detta paket kan hämtas på http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=bf56c11a-1713-43e0-bdf4-4b5737474ae4&displaylang=en.


Detta språkpaket kan installeras på engelska versioner av IE7 för XP SP2 och gör så att användargränssnittet i Internet Explorer anpassas enligt ditt MUI-språk. Detta är särskilt relevant för de som kör svensk Windows XP Media Center Edition 2005 (som i botten är engelskspråkigt, men med ett svenskt språkpaket ovanpå) eftersom detta språkpaket innebär att användargränssnittet i IE7 översätts.


Språkpaketet innehåller översättningar till 32 språk. Tanken bakom att baka in alla språk i en enda uppdatering är att underlätta för de som ofta växlar mellan fler än ett språk på datorn.


Bra, va?

Comments (3)

  1. Andreas says:

    Underbart! Detta har varit efterlängtad, slängde in MUIt på jobbets interna terminalserver igår, och allt ser bra ut!

    Bra jobbat!

  2. Fungerar den bara på engelsk Windows? Jag försökte installera den på den av mina datorer som har norsk Windows XP installerad, men fick bara ett felmeddelande om att jag hade fel språkversion.

  3. De här språkpaketen kan bara isntalleras på engelskspråkigt OS tyvärr. Jag är inte säker på varför det är så (resursinläsaren stöder andra basspråk än en-us), men jag gissar att det har att göra med testbörda och supportbarhet.

Skip to main content