Microsoft söker MCE-betatestare som bor på Åland


Det är nog ingen hemlighet att vi arbetar med att leverera nordiska versioner av Windows XP Media Center Edition. Just nu försöker mina kollegor i Sverige därför hitta exakt en person på Åland som är intresserad av att hjälpa till att testa. Om du är intresserad, rekommenderar jag att du kollar in http://www.pellesoft.se/communicate/forum/view.aspx?msgid=172730.


Detta inlägg publiceras i befintligt skick och innebär inga garantier eller rättigheter i övrigt.


Comments (2)

  1. Try english or take this blog off msdn!

  2. I could have written this entry in English, but it wouldn’t have made a difference. Consider the language a filter: if you don’t understand Swedish, the entry wouldn’t be interesting to you anyway. Only now you don’t have to waste time reading the post to figure that out.