Microsoft söker MCE-betatestare som bor på Åland


Det är nog ingen hemlighet att vi arbetar med att leverera nordiska versioner av Windows XP Media Center Edition. Just nu försöker mina kollegor i Sverige därför hitta exakt en person på Åland som är intresserad av att hjälpa till att testa. Om du är intresserad, rekommenderar jag att du kollar in http://www.pellesoft.se/communicate/forum/view.aspx?msgid=172730.


Detta inlägg publiceras i befintligt skick och innebär inga garantier eller rättigheter i övrigt.


Comments (2)

  1. Try english or take this blog off msdn!

  2. I could have written this entry in English, but it wouldn’t have made a difference. Consider the language a filter: if you don’t understand Swedish, the entry wouldn’t be interesting to you anyway. Only now you don’t have to waste time reading the post to figure that out.

Skip to main content