Opplev våre nyeste produkter og tjenester nær deg!


Partnerteamet i Microsoft Norge skal ut på veien, og ønsker deg og dine kolleger velkommen til halvdagsseminar. Seminaret vil ha fokus på salg av skytjenester og hvordan å komme seg i gang med salg av skyprodukter. I tillegg til vårt team har vi tatt med oss ressurser fra de ulike produktgruppene, og under vår mingle sesjon vil alle være tilgjengelig for spørsmål. Flere detaljer finner du i agendaen under. Vi håper å se deg og dine kolleger der!

Med vennlig hilsen,
Microsoft SMB Team

Dato og sted

  • 25. oktober          Stavanger             Clarion Hotel Stavanger
  • 26. oktober          Bergen                  Rica Hotel Bergen
  • 27. oktober          Ålesund                Clarion Collection Hotel Bryggen
  • 2. november        Trondheim           Quality Hotel Augustin
  • 3. november        Tromsø                 Clarion Hotel bryggen Tromsø

Agenda

09.00-09.20   Introduksjon

Hva er nytt fra Microsoft, og hva skjer fremover. Vi kommer med en generell presentasjon av skyproduktene vi skal diskutere senere på dagen.

 

09.20-09.50  Office365 og Windows Phone 7

Office 365 er et av de mest etterlengtede produktene Microsoft har kommet med på flere år. Produktet gir dere som partner enorme muligheter i et marked i endring. Vi forteller deg hvordan Office365 og Windows Phone 7 fungerer bedre sammen, og hvorfor dette er viktig for deg som partner. Videre forteller vi deg hvorfor du bør komme i gang, hvordan du kan komme i gang, og hvorfor du bør komme i gang nå.

 

09.50-10.00  Kaffepause

 

10.00-10.30  Windows Intune

Ta over en større del av jobben for kunden din. Med Windows Intune som administrasjonsverktøy  har du mulighet til å få full kontroll over kundens maskinvarepark. Og med Intunes versjon to blir selv software deployment mulig. Vi forteller deg hvorfor du bør komme i gang, hvordan du kan komme i gang, og hvorfor du bør komme i gang nå.

 

10.30-11.00  Dynamics CRM Online

Frem til nå har CRM vært løsninger for spesialister, kun levert av større konsulenthus. Med Dynamics CRM Online har Microsoft laget en løsning som flere partnere kan levere, og som også leverer på funksjonalitet for sluttbruker. Dynamics CRM er CRM gjort enkelt, billig og funksjonelt for både små og store bedrifter. Dynamics står for store muligheter i et voksende norsk CRM-marked.  Microsoft Dynamics CRM krever kompetanse, men vi forteller deg hvorfor du bør komme i gang, hvordan du kan komme i gang, og hvorfor du bør komme i gang nå.

 

11.00-13.00  Lunsj med mingling, demonstrasjoner og premiering

Nytt av året er at vi ønsker å gjøre oss mer tilgjengelig for partnerne våre. Av den grunn serverer vi derfor fingermat/tapas som lunsj i vårt “messeområde” fra 11.15, og mens vi spiser vil Office365-teamet , Windows Intune teamet, CRM-teamet, distributør samt Partneransvarlige stå klare til å ha 1:1 dialog med de som måtte ønske det. Under denne seansen vil det bli muligheter for gode diskusjoner, flere tips på hvordan å komme i gang samt demonstrasjoner av produktene. Vi vil også kjøre i gang en konkurranse i hver by, der en heldig vinner kan sikre seg en Windows Phone 7 samt andre fine premier. Premieringen vil være klokken 13.00, og markerer slutten på partnersamlingen.

Send en mail direkte til Eirik Berg (eirberg at microsoft.com) i Microsoft for påmelding!

Comments (0)

Skip to main content