Why Software Sucks – Hør David Platt hos Microsoft Norge den 14. april 2011


Software-legenden David Platt kommer til Norge for å holde hans verdenskjente foredrag "Why software sucks". Foredraget vil gi deg et viktig perspektiv på hvordan programvare utvikles, og hvordan utviklere fort glemmer brukerne.

Vi får også besøk av Terje Sandstrøm som skal prate om hvordan du kan arbeide smidig  med User Story drevne spesifikasjoner i Team Foundation Server 2010.

Registrer deg gratis!

 

Agenda:

12:00 - 13:00 - Why software sucks av David Platt

13:15 - 14:15 - Arbeid smidig med User Story drevne spesifikasjoner i Team Foundation Server 2010

 

Foredragsholdere:

David S. Platt underviser .NET-programmering ved Harvard University Extension School og i selskaper verden over. I boken hans Why Software Sucks (Addison-Wesley, 2007, www.whysoftwaresucks.com), påpeker han hvordan programvaren MÅ bli bedre. Han er kjent for sin engasjerende presentasjonstil. Microsoft gav han tittelen "Software Legend" i 2002. Han er forfatter av elleve programmeringsbøker. Hans bok "Introducing Microsoft .NET" fra Microsoft Press introduserte .NET til tusenvis av programmerer. Han bor i Ipswich, MA.

Terje Sandstrøm er Chief Software Architect hos Inmeta ASA, Team System MVP og har mye erfaring på TFS, C#, .Net, SQL, DDD og Agile.

 

Registrer deg gratis!

Skip to main content