Partner Technical Services – Rådgivning for deg som er Microsoft Partner


Partner Technical Services (PTS) er et erfarent team bestående av Microsoft konsulenter med kompetanse innenfor blant annet Windows Azure, Windows Server, SQL Server, Microsoft Dynamics og andre klassiske produktområder. De tilbyr teknisk salgsassistanse og teknisk service til nordiske partnere i Microsoft Partner Network. Servicen er for alle partnertyper, men følgende partnertyper har adgang til Global Partner Service uten ekstra kostnader: Gold(50 timer) og Silver(20 timer). Se her for en fullstendig oversikt. Mange av våre partnere benytter teknisk rådgivning og teknisk salgsassistanse fra våre norske konsulenter og under finner du eksempler på hva de bistå med.

Teknisk rådgivning

Målet med teknisk rådgivning er å hjelpe partnere spare ressurser ved å veilede dere slik at dere blir bedre rustet til å tilby bedre tekniske løsninger.

-        Arkitektur

-        Applikasjonsdesign

o   Kodegjennomgang

o   Best practice

-        Implementeringssupport

-        Migreringsupport

-        Oppgraderingsupport

 

Teknisk salgsassistanse

Målet med teknisk salgsassistanse er å bistå partner i å lukke flere salg. Dette kan være å fremskaffe en god oversikt over Microsoft produkter, teknologier og løsninger. Eksempler kan være:

-        Produktinformasjon

o   Funksjoner

o   Kapasitet

o   Skalerbarhet

o   Konfigurasjon

-        Migrering og utviklingsverktøy

-        Sammenlikninger mellom konkurrerende produkter

-        White Papers

-        Referanser

 

Kontaktdetaljer

Kom i kontakt med partner technical service gjennom 23 500 400 eller notas@microsoft.com

Skip to main content