Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Microsoft Norge


*Oppdatert med ny påmeldingsinformasjon til hvert enkelt brev*

De aller fleste nordmenn bruker i dag IT på en eller annen måte. Uansett hvilken kategori IT-bruker du måtte tilhøre eller hvilket nivå det er på din IT-kompetanse, vil du se at Microsoft stadig har mye nyttig informasjon slik at du kan holde deg oppdatert. Som Microsoft partner som ofte er avhengig av våre plattformprodukter er det viktig å være oppdatert. Vi anbefaler våre nettsider for mest mulig oppdatert informasjon, men fra tid til annen er det greit å få disse oppdateringene in innboksen i et forutsigbart og fast format. Microsoft Norge sender derfor ut faste eposter tilpasset forskjellige interesseområder. Det er gratis å abonnere på disse digitale brevene. Se under for en enkel oversikt beskrivelse av noen brev som passer våre partnere som driver med utvikling av egen programvare godt. Ønsker du en fullstendig oversikt og muligheten til å melde deg på via våre nettsider, kan du gå hit.

Partnernytt for Programvarehus (ISV)

Brevet er rettet mot Microsoft Partnere og spesielt programvarehus (ISV). Vi fokuserer på fordeler i Microsoft Partner Network for programvarehus, ny teknologi, kundereferanser (fra partnere) og relevante kurs for utviklere.

Meld deg på her

MSDN Flash

Først med det siste! Abonner på vårt nyhetsbrev for utviklere, og få med deg det de siste nyhetene, informasjon og arrangementer skreddersydd for utviklere!

Meld deg på her

TechNet Flash

TechNet Flash - nyhetsbrevet for deg som er IT-teknikere. Her får du oppdatert informasjon, arrangements info, tekniske artikler, webcast, i det hele tatt det meste du trenger for å kunne gjøre en bedre jobb med Microsoft teknologi.

Meld deg på her

Partnernytt

Vårt nyhetsbrev Microsoft for partnere holder deg som er partner oppdatert på forretningsmuligheter, produkter, utdanning, og ressurser fra Microsoft.

Meld deg på her

Opplæring for Partnere

Hold deg orientert om kurstilbudet for Microsoft Partnere. Nyhetsbrevet inneholder kurs og nyttige opplæringsmuligheter for IT-teknikere, selgere og utviklere. Som partner bør du ikke gå glipp av disse tilbudene.

Meld deg på her

Microsoft Dynamics Partnernytt

Dette nyhetsbrevet er for Microsoft-partnere som selger Microsoft Dynamics ERP eller CRM-løsninger i det norske markedet. Nyhetsbrevet inneholder nyheter om produkter, arrangementer og aktiviteter, og sørger for å holde deg oppdatert på den viktigste informasjonen om Microsoft Dynamics-produktene.

Meld deg på her

Comments (0)

Skip to main content