Trinn-for-trinn guide til registrering på Microsoft Platform Ready


Microsoft Platform Ready er en portal som inneholder ressurser knyttet til utvikling, testing og markedsføring av dine applikasjoner. Applikasjoner testet gjennom portalen på Microsofts nyeste teknologi kvalifiserer til Silver ISV kompetanse i Microsoft Partner Network. Testene er gratis og det tilbys 1:1 utviklingssupport. Følg trinnene under for å komme i gang:

Trinn 1: Logg deg inn på www.microsoftplatformready.com

Trykk på “Logg på” knappen øverst på høyre side.

Portalen benytter Live ID for innlogging. Microsoft Partner Network medlemmer bør benytte samme Live ID som primary contact. Dette vil sikre integrasjon med Microsoft Partner Network fremover. Er du usikker på hvem som er primary contact kan du kontakte partnerservice på npartner@microsoft.com eller 23 500 400.

Trinn 2: Registrere applikasjoner

Trykk på “Add an app” og et nytt vindu vil komme opp hvor du legger inn informasjon om applikasjonen.

Min applikasjon er kompatibel mot flere teknologier. Hvordan gjør jeg det? For eksempel Windows 7 og Microsoft SQL 2008 R2. Velg dagens dato som kompatibilitetsdato.

Min applikasjon er kompatibel med en bestemt teknologi og forventes kompatibel med en annen. Hvordan gjør jeg det?

Indiker fremtidig dato som dere forventer at applikasjonen vil være kompatibel. Denne datoen kan endres underveis. I eksempelet over har vi indikert at applikasjonen er kompatibel med Windows Azure 01.10.2010!

 

Trinn 3. Test eller bekreft selv at din applikasjon er kompatibel

Nå må du verifisere at applikasjonene er kompatible, enten gjennom testing eller selverklæring.

Jeg ønsker ikke å teste:     Velg “verify” og huk av for “yes,…” deretter trykk “confirm”.

Jeg ønsker å teste:             Velg “test my apps” og følg instruksjoner

 

Trinn 4: Hent ned markedsmateriell fra “Market” fanen

Innhold varierer etter teknologien du har testet og verifisert mot. Informasjon registrert i denne portalen vil kunne legges ut på Microsoft PinPoint som kommer til Norge mot slutten av 2010.

Har du i tillegg lagt inn en applikasjon som er Windows Azure kompatibel ønsker vi at du tar kontakt med isvnorge@microsoft.com. Vi er stadig på utkikk etter å profilere Windows Azure løsninger sammen med dere.

 

MPR_Registration_Guide.docx

Comments (0)

Skip to main content