Uni Micro AS leverer varene med Windows Azure


Uni24 er en ny tjeneste fra Uni Micro AS som gjør våre prisbelønnede økonomisystemer tilgjengelig på web. Løsningen synkroniserer data via Windows Azure, og benytter Windows Azure både som webservices og web grensesnitt. Du får enkelt tilgang til Uni Økonomi Regnskap som du har på din PC eller i ditt lokalnett hjemme, enten du er på reise i inn- eller utland. Pålogging og datatrafikk er kryptert, og du har selvsagt full kontroll på hvem som får tilgang til dine data.  

I Uni Økonomi får du tilgang til en veiviser, som trinn for trinn hjelper deg å sette opp løsningen. Kopi av din SQL base lastes opp via Windows Azure, før du tilslutt får hjelp til oppsett av brukere og tilganger. Alt er gjort i løpet av noen minutter. Slik kan du få hjelp av din regnskapsfører eller revisor, eller kanskje du bare selv ønsker å ta ut en oppdatert regnskapsrapport uten å reise innom på kontoret?   

Uni Micro AS har alltid benyttet Microsoft som teknologisk plattform. Våre løsninger er derfor godt tilrettelagt for å ta i bruk de nye og spennende muligheter som ligger i Windows Azure fra Microsoft. Ved å bygge på løsninger som finnes i Windows Azure, kan Uni Micro AS bruke mindre ressurser på oppsett og design av komplekse driftsmiljø, og fokusere mer på vår kjernevirksomhet; nemlig innhold i våre løsninger. 

                                                                                                                                


Comments (0)

Skip to main content