Oppnå tettere dialog med våre partnere gjennom deltakelse i Microsoft Partner Network


Vi i Microsoft søker stadig etter programvarehus som ønsker å utvikle seg sammen med oss og ha en nærmere tilknytning til andre i bransjen. Vi ønsker å knytte til oss dere som viser engasjement og interesse for utvikling på Microsoft sin teknologiske plattform. Microsoft Partner Network består av rundt 400 norske programvarehus som utnytter fordeler knyttet til markedseksponering, lisenser, informasjon og support med mer. Vi har kapasitet til flere!

Dere kan kvalifisere til Microsoft Partner Network med ISV kompetanse ved å hente inn kundereferanser og sertifiser egenutviklet applikasjon.

 

Kontakt Marius Revhaug (91 69 17 09 eller 22 02 25 64) for mer informasjon.


Comments (0)

Skip to main content