Microsoft Business Intelligence for Developers seminar, 24 mars 2010


Programutvikling AS og Microsoft har gleden av å invitere deg til et seminar med Peter Myers fra SolidQ, en av verdens beste leverandører av kurs om SQL Server, SharePoint, datavarehus og business intelligence. Peter er kjent for å være veldig “hands on” og gir mange praktiske tips og tricks for utviklere, arkitekter og teknisk presales.


 


Dette heldagseminaret gjennomføres 24.mars på Felix Konferansesenter i Oslo og koster kr 1800,–  eks. mva.


Påmelding finner du her : http://www.programutvikling.no/kurskalenderoversikt.aspx?mid_1=1352&mid=1535&id=727864


 


Dette seminaret egner seg for utviklere, arkitekter, selgere, produkteiere og konsulenter med som ønsker å utforske Microsofts løsninger for analyse, rapportering og målstyring. Se vedlegget  “Invitasjon til seminar om SQL Server 2008 R2 og Sharepoint 2010 for utviklere.pdf” for en detaljert innholdsbeskrivelse og agenda.


Skip to main content