Compello tar tidsklemma på alvor og benytter Silverlight i utvikling av sin forretningsapplikasjon.


Microsoft Silverlight reduserte utviklingstiden fra to år til et halvt og gjorde brukeropplevelsen rikere, raskere og lettere å lære. Samtidig gjorde lavere utviklingskostnader at produktet ble aktuelt for langt flere kunder. Kode det tidligere tok to år å skrive, ble ferdig på et halvt da Compello Software som en av de aller første i verden utviklet en komplett forretningsapplikasjon i Microsoft Silverlight.


I tillegg muliggjør Microsoft Silverlight ytelse og brukeropplevelse på et slikt nivå at hele løsningen kan tilbys via nettskyen. Denne tjenesten kalles Compello Express Live.

– Målet vårt var at brukeren aldri skal vente mer enn ett sekund, uansett operasjon, og det har vi fått til med Microsoft Silverlight, både i og utenfor nettleseren. Dermed har vi fått til en applikasjon som er uavhengig av kundens teknologiplattform og ikke trenger noen spesiell infrastruktur. Kunden trenger ikke en gang å installere programmet, og de kan kjøre det fra de aller fleste datamaskiner, både PC-er og Mac, sier Gustav Line i Compello Software.


– Med Microsoft Silverlight 3 kan vi nå gjøre applikasjonen betydelig raskere samtidig som vi gjenbruker kode som vi har utviklet gjennom flere år. Og utviklere som kan .NET går rett inn i Microsoft Silverlight. Alle som har.NET fra før, bør kunne redusere utviklingstiden med i hvert fall 50% ved å gå over til Microsoft Silverlight. Med våre forutsetninger trenger vi et halvt år på skrive en klient med 80% av funksjonaliteten. Tidligere tok dette to år i Visual Basic, forteller utviklingsdirektør Yngvar Ugland i Compello Software.

Les saken


Last ned Silverlight 4 Beta Developer Build

Comments (0)

Skip to main content