Allt börjar med en bra lärare


Vi har alla haft minst en. En fantastisk lärare som gjorde det omöjliga möjligt. Som sett och bekräftat. Som lyssnat och förklarat. För visst börjar allt med en bra lärare?

Lärare skapar blivande ekonomer, läkare, musiker, författare och fysiker. Stora och små genier. Som så småningom tar sig an världen och bidrar till lösningar på allt från ekonomiska kriser till miljöhot. Nu lanserar Lärarförbundet filmen "Allt börjar med en bra lärare", i syfte att visa hur betydelsefulla lärare är för barn och ungdomar, för deras inspiration och deras lust att lära.

Allt börjar med en bra lärare” är et budskap som Lärarförbundet lanserade redan vid utdelningen av Nobelpriset 2009. Arbetet med att sprida budskapet fortsätter, och i år utökas kampanjen med film och en Facebook-kampanj. 

Lärarförbundet menar att rätt förutsättningar, så att lärare kan utföra sitt arbete på bästa sätt, är en förutsättning för att eleverna ska kunna utvecklas. Elever med kunskap och självförtroende bygger vårt samhälle starkt. Och för att det ska bli verklighet måste politikerna börja med att satsa på lärare i förskolan, skolan och fritidshemmen. För allt börjar med en bra lärare.

Se filmen och besök Lärarförbundet och berätta om din bästa lärare.
Vem gav dig inspiration i skolbänken?

[View:https://www.youtube.com/watch?v=2HSsvlXeaE4]

Skip to main content