Att uppdatera eller icke uppdatera


Uppdateringar, hur många har du gjort idag? Den senaste veckan, månaden? Vissa uppdateringar gör vi snabbare än andra. Den 8 april 2014 går Windows XP i pension. Ta steget in i framtiden och uppgradera dig till Windows 8 redan idag. 

Många uppdateringar har vi vant oss vid. Vi skulle exempelvis inte kunna tänka oss ett gammalt operativsystem på mobiltelefonen, utan vill helst ha den senaste redan igår. Varför är inte detta allmängiltigt? Varför kompromissar vi med andra prylar vi använder, och som vi dessutom använder mer, oftare och för viktigare saker?

För 12 år sedan kom den första Harry Potter-filmen, sedan dess har det skrivits ytterligare sju filmmanus, scener har byggts, kostymer har sytts, filmerna har spelats in, det har gjorts reklam, de har släppts på bio och mängder av människor har bänkat sig i biostolarna med popcorn och läsk. För 12 år sedan släpptes också Windows XP.

Från och med den 8 april 2014 kommer inte längre support att ges för Windows XP. Våga tänk nytt och satsa på framtidens operativsystem Windows 8, det första som fungerar på alla enheter. Windows 8 funkar lika bra med som utan touchskärm och ger den enhet du har nytt liv!

Windows 8 har funnits tillgängligt sedan september för organisationer och företag som har avtal oss Microsoft. I dessa avtal ingår att man alltid har rätt att använda den allra senaste versionen, och man får dessutom tillgång till den innan den släpps för allmänheten. Samma sak gäller för Office.
Den senaste versionen, Office 2013, släpps i början av nästa år.

Ladda ner och testa Office 2013 här!
Går att köra parallellt med Office 2010

Comments (0)

Skip to main content