Berätta din historia


Varje dag gör Microsofts produkter skillnad, inte minst inom skolan. Nyskapande teknologi gör det möjligt att vara mer effektiva, kreativa och innovativa.

OneNote gör det exempelvis enklare att ta lektionsanteckningar, spara dem på SkyDrive och dela dem sedan med studenterna. Även spelkonsollen Xbox Kinect 360 har tagit steget in i skolan, och används till exempel på Karlsängskolan i Nora, för att på ett nytänkande sätt locka elever till att vara mer aktiva på idrottslektionerna.

Nu är vi intresserade av att vet om Microsofts produkter har haft betydelse för dig och ditt arbete. Berätta din historia och skicka till Jenny Spets Wojarski. På Microsoft har vi en databas där vi publicerar inspirerande kundreferenser, både i text och rörligbild. Här är ett litet smakprov på våra senaste bidrag:

Jakten på taggarna
Daniel Johansson är idrottslärare och använder sig av Microsoft Tag för att göra undervisningen roligare. Se när en skolklass gjorde en "Mission Impossible"-stadsvandring i Gamla Stan i Stockholm

Gnosjöandan frodas på nytt
Gnosjöandans Kunskapscentrum medverkar i Microsofts partnerprogram IT Academy, vilket bland annat har gjort skolan till ett certifieringscenter. Det lyfter it-kompetensen och stimulerar industriutvecklingen i Gnosjö kommun.

Comments (0)

Skip to main content