Utvärdera Office 365


Här är information för att sätta upp testmiljö för Office 365. Testmiljön är Office 365 Enterprise Plan E som jag rekommenderar att titta på och utvärdera även för utbildningskunder. Det finns ingen skillnad I funktionalitet mellan Företags och Utbildnings versionen - bara priset Ler

Observera att Office 365 Education sviten inte finns att beställa ännu. Utbildningskunder kan endast beställa enskilda tjänster (Exchange och Lync).

Underlag för att skapa en Office 365 utvärderings testmiljö

http://www.microsoft.com/sv-se/office365/free-trial/midsize-enterprise.aspx

För att ni ska kunna göra en strukturerad utvärdering av hela Office 365 sviten har vi publicerat en utvärderingsguide för nedladdning. Jag rekommenderar guiden för skolor och utbildninginstitutioner.

Guiden är avsedd för administratörer och tekniska beslutsfattare som vill få erfarenhet med Office 365. Utvärderingsguiden börjar med en genomgång av de tjänster som är tillgängliga i Office 365 och en beskrivning av kapacitet. Resten av varje guide är utformad för att användas som steg-för-steg-instruktion för att hjälpa er snabbt förstå hur man konfigurerar er miljö, hantera konton, och sedan arbeta med de tjänster som finns tillgängliga i Office 365.

/Nils Stadling


Comments (0)

Skip to main content