Känner du Årets IT-tjej 2011?


På Microsoft vill vi inspirera kvinnor att söka till IT-branschen och därför har vi instiftat priset Årets IT-tjej. Priset syftar till att belöna, uppmuntra och lyfta upp drivna, engagerad, entreprenöriell och initiativrika tjejer som studerar på data-, it-och medieutbildningar.

Vår vinnare är en tjej som genom IT gjort skillnad i vardagen för sig själv och för andra studenter. Intresse och engagemang är även viktigt och vi ser gärna att Årets IT-tjej även lyckats uppnå goda studieresultat.

Priset delas ut på en stor gala i mars och vinnaren får bland annat ett resestipendium av Microsoft till en teknikmässa på ännu okänd ort i Europa - en fantastisk chans att fördjupa sina kunskaper inom datateknik och bredda sitt kontaktnät med tanke på den framtida karriären. Utöver detta kommer Microsoft att bjuda in till flera olika evenemang under det kommande året. Vinnaren blir dessutom en förebild och ambassadör för IT-intresserade tjejer.

Känner ni någon som passar på beskrivningen? Nominera här

Senast den 20 februari 2011 vill vi ha din nominering.

/Helena Mischel


Comments (0)

Skip to main content