Den moderna nytänkande skolan för alla – välkommen på kostnadsfritt seminarium den 29 mars


Microsoft och Örebros kommun bjuder in till tvåtimmars seminarium för lärare och skolledare om ny arbetsmetodik för en inspirerande lärmiljö.

Dag: tisdagen den 29 mars
Tid: 15.00-17.00
Plats: City Konferenscenter, Klostergatan 23, i SCB-huset

Skolan måste ta bättre vara på möjligheterna med Informations- och kommunikationsteknik, IKT, som pedagogiskt verktyg. För många kan steget dit vara kort och för andra är det en större utmaning. Oavsett vilket kommer vi att behöva ompröva vår arbetsmetodik för att dra nytta av de verktyg som erbjuds via Internet, digitala läromedel och programvaror samt genom annan teknik som webbkameror, Tablet PC, telefoner och digitala bord såsom Microsoft Surface.

På plats finns Anna Karlsson, som utsetts till en av världens mest innovativa lärare vid den stora internationella tävlingen Microsoft Innovative Teacher.
Hon visar hur hon arbetar och delar med sig av sina erfarenheter, hur hon planerar och kommunicerar med sina elever.

Vi ger dig praktiska demos, exempel från verkligheten samt smarta lösningar på hur man får bättre kontroll på verksamheten, förenklar administrationen och kommunikationen internt och externt. Vi ger också tips på hur en skolledare kan stödja sin personal.

Anmäl dig till: lars.thornberg@orebro.se senast den 23 mars.

Välkommen!

/Pauline Christensen


Comments (0)

Skip to main content