Den nytänkande skolan – kostnadsfritt seminarium på BETT mässan 14 jan 2011


Möt Microsof på BETT mässan  i London 13-15 januari. Vi bjuder på ett kostnadsfritt seminarium om den nytänkande skolan. Skolan är i fokus för alla politiska partier och de flesta föräldrar. Det finns ingen tveksamhet om att utbildning är nyckeln till välfärd, konkurrenskraft och Sveriges utveckling. Vi vill därför välkomna dig till ett inspirationsseminarium om den nytänkande skolan där man kombinerar den nya pedagogikens möjligheter med lärarnas erfarenheter och kunskaper.

Med oss har vi Les Foltos, professorn bakom kollega-coach tänkandet och med kunskap om hur man förändrar pedagogiken med stöd av nya arbetsredskap som datorn och skapar en inspirerande lärmiljö.  Skolledarens roll för den nytänkande skolan är viktig. Tim London, direktör för utbildningsenheten vid Queens University of Belfast är expert på ledarskaps- och organisationsutveckling för skolan och har mångårig erfarenhet att dela med sig av. Du får också träffa Anna Karlsson som utsetts till en av världens mest innovativa lärare.  Hon visar hur hon arbetar och delar med sig av sina erfarenheter.

 

Dagen bjuder på insikter om den multikulturella skolan och innovativa skolledare med nytänkande i fokus. Vi ger dig praktiska demos, exempel från verkligheten samt smarta lösningar på hur man får bättre kontroll på verksamheten, förenklar administrationen och kommunikationen internt och externt.

 

Dag: Fredag 14 januari

Kl: 09.00-16.00 lunch och kaffe ingår

Plats: Copthorne Tara London Kensington

Kostnad: Kostnadsfritt

Anmälan sker senast den 14 december till anna.erman@microsoft.com 

/Anna Erman


Comments (0)

Skip to main content