13 000 studenter på Mälardalens högskola får ny e-post


Mälardalens högskola har valt Outlook Live från Microsoft som ny e-post för studenterna.

Outlook Live erbjuds gratis ger varje student professionell e-post med 10 GB lagringsutrymme via Exchange Online, dessutom får alla studenter 25 GB lagringsutrymme på nätet. Trots att plattformen är gratis är tjänsten reklamfri.

Studentkåren har varit delaktig i valet av Outlook Live. Tjänsten har de funktioner som studenter efterfrågar och är lätt att använda då många av studenterna dessutom använder Windows Live tjänsterna privat, Säger Anna Edén ordförande Mälardalens Studentkår.

9 juni flyttades 13 000 studenter över till Outlook Live-plattformen enligt Tommy Stridh, IT chef Mälardalens högskola. /Thomas Spångberg


Comments (0)

Skip to main content