Välkommen till Sverigefinalen av Imagine Cup


Den 4 maj gör Sveriges smartaste studenter upp i finalen av Imagine Cup – en tävling där kreativitet och intelligens förenas för att bidra till FN:s Millenniummål. Du kan vara med och rösta!
Kom och rösta – anmäl dig senast den 25 april!

I årets tävling är FN:s åtta Millenniummål i fokus. 550 anmälde sig för att ta fram smarta, användbara lösningar för att bidra till att nå målen som bland annat handlar om att bekämpa fattigdom, öka kunskapsnivåerna, skapa en hållbar miljö och minska barnadödligheten.

Agenda:
• Microsofts VD Per Adolfsson: Microsofts satsningar på innovation och entreprenörskap.
• Karin Ruiz, CEO Peepoople: Presenterar en spännande produkt som löst sanitära problem i slumområden.
• De tre finallagen presenterar sina lösningar inför publik. Du får vara med och avgöra vilket lag som är bäst till sammans med vår jury som består av Marie Reinius CEO, Svenska Riskkapitalföreningen, Nicklas Mattsson chefredaktör Entreprenör, Valentino Berti ordförande i IAMCP (Microsofts partnernätverk) och Monica Lorensson UNDP.

Se tävlingsbidragen & den senaste tekniken: Vår utställning med finalisternas bidrag är öppen hela dagen där kan du också känna och klämma på ny teknik från Dell och Samsung samt det senaste inom mobilitet, Xbox, mjuk- och hårdvara samt Surfacebordet. Du kan även fråga om Bizspark – möjligheten att låna våra utvecklarverktyg gratis under 3 år.

Välkommen till Kulturhuset den 4 maj 2010 kl 12.30-15.00. (Utställningen är öppen från 09.00)
Lokal: Sergels Torg 3. Ingången till lokalen heter Entré C, gatuplan (invid glasobelisken).
Anmäl dig senast den 25 april till: anna.erman@microsoft.com

Inbj_ImagineCup_kulturhuset.pdf (129,71 kb) 


/Fredrik Schönemann


Comments (0)

Skip to main content