Eestis on uus MVP: System Center Configuration Manager


Eestis on uus MVP: System Center Configuration Manager - Kaido Järvemets
Suvi peaaegu selja taga ja panen blogimootori taas sooja Naeratus Nimelt on mul üks võlg kustutada seoses meie Most Valuable Professional programmiga. Uhkusega võib öelda, et Eesti MVP-de pink laienes juulikuus taas ühe suurepärase eksperdi võrra.

MVP auhinna võitis Kaido Järvemets System Center Configuration Manager: System Administration kategoorias. Pika tiitli tegelik väärtus seisneb selles, et Kaido on viimase aasta jooksul teinud märkimisväärse panuse kohaliku ja rahvusvahelise kommuuni arenguks, jagades oma kogemust Depshare blogide kaudu eesti ja inglise keeles, esinenud mitmete avalike loengutega ning tõmmanud käima meie kohaliku SCUG.ee kasutajagrupi.

Palju õnne Kaido ja muud polegi öelda, kui jätka ainult samas vaimus Pöial alla Palun ühinege Kaido õnnitlemisega läbi selle FB postituse:
https://www.facebook.com/mseneta/posts/144890198932121

MVP programmi kohta lisainfot ning ülejäänud 7 tiitliomaniku kohta saad lugeda www.eneta.ee/kommuun/mvp

Comments (0)

Skip to main content