MS kommuun õhkab maikuus tarkust


Eneta kommuuniõhtud (ka Tartus), WP7 koolitus ja SCUG.ee praktikum

Mais on Microsofti kommuunis tulekul terve rida erinevaid koolitusi ja kasulikke praktikume, et silmaringi laiendada ning uusi teadmisi peale haugata. Eriti hea meel on mul selle üle, et järgmisel nädalal toimub esimene Eneta kommuuniõhtu ka Tartus. Võttis aega, aga asja sai ja seda tänu Kaupo Noormaa ning Tan Silliksaare eestvedamisele.

 • Esimene kommuuniõhtu Tartus! LINQ, PLINQ ja Lambda
  Eneta teeb otsa lahti Tartu kommuuniõhtutega ja esimene tasuta loeng toimub 4. mail Matemaatika-Informaatikateaduskonna hoones, kus Tan Silliksaar räägib lambdaavaldistest ja LINQ-meetoditest. Kuigi katseid tehakse C#-keeles, ei ole selle tundmine eelduseks, sest LINQ ja Lambda on maailmad, mis panevad särama ka Java- ja PHP-meeste silmad.
 • Eneta kommuuniõhtu: ASP.NET MVC 3 algajale
  11. mail toimuval Tallinna kommuuniõhtul räägib Gunnar Peipman paindlikust veebirakenduste arendamise raamistikust ASP.NET MVC. ASP.NET MVC annab arendajale väljundi üle täieliku kontrolli ja sobib seega väga hästi rakenduste jaoks, kus olulisel kohal on standardid, rikkalik kasutusliides ning rakenduse testitavus.
 • .NET arenduse lühikursus - Windows Phone 7
  Saadaval on veel viimased kohad 17. mail toimuvale Windows Phone 7 (WP7) tasuta koolitusele, kus lektor Heiki Tähis tutvustab 3-tunnise arvutipraktikumi käigus rakenduste loomist uuel mobiiliplatvormil. Oodatud on kõik, kellel olemas varasem programmeerimiskogemus
 • SCUG.ee System Center Configuration Manager praktikum
  19. mail toimub tasuta SCUG.ee kasutajagrupi arvutilabor, kus 3-tunnise praktikumi käigus võetakse lähemalt ette System Center Configuration Manager (SCCM) 2007. Osalejad saavad ise läbi mängida virtuaalses keskkonnas SCCM Klientide Tervise (Client Health) ja Tarkvarauuenduste (Patch Management) lahendused.
Comments (0)

Skip to main content