6-osaline tasuta .NET arenduse lühikursus


6-osaline tasuta .NET arenduse lühikursus
Meie partnertudengi Taavi Toppi eestvedamisel läheb järgmisel nädalal IT Kolledžis käima .NET arenduse lühikursus. Tegemist on 6 kohtumisest koosneva tasuta koolitusseeriaga, kuhu on oodatud osalema kõik need, kes on programmeerimisega varem kokku puutunud ja tahaksid teha lähemat tutvust Microsofti arendusplatvormi ning C#-iga. Väga tore initsiatiiv ja just alustavate .NET huviliste poolt palju küsitud asi!

Avakohtumine toimub 5. aprillil ja Enetas on registreerimine juba avatud. Nagu heade sündmustega ikka, on kohtade arv piiratud. Lisan infoks veel kogu kava ja nagu isegi näete, on koolitajate nimekiri väga korralik.

  • 05. aprill – Tutvustus ja alused, Heiki Tähis (registreerimine avatud)
  • 12. aprill – Objektorienteeritud programmeerimise alused, Henn Sarv
  • 19. aprill – Andmebaasid, Heiki Tähis
  • 26. aprill – Silverlight, Jaana Metsamaa
  • 03. mai – ASP.NET, Gunnar Peipman
  • 10. mai – Windows Phone 7, Heiki Tähis

Registreeri esimesele koolitusele: http://bit.ly/dotnetkursus1

Comments (0)

Skip to main content