5 eestikeelset Visual Studio 2010 videoloengut


Eneta kommuuniõhtute raames jõudsime päris hästi katta erinevaid Visual Studio 2010 uusi võimalusi ja seonduvaid tehnoloogiaid. Kõik viis videosalvestust on veebis üleval koos slaidide ja mõne puhul ka näidiskoodiga. Taseme poolest peaks samuti olema midagi kõigile – algajatest kõvamate koodiässadeni. Aitäh Gunnarile ja Taavile ja Sulle soovin head vaatamist Smile

PS. Mistahes arenduse või teiste MS tehnilist laadi küsimuste korral on abiks Eneta foorum – www.eneta.ee/foorum

Visual Studio 2010 ülevaade - Gunnar Peipman - Eneta kommuuniõhtu

Visual Studio 2010 ülevaade

.NET Framework 4.0 - Gunnar Peipman - Eneta kommuuniõhtu

.NET Framework 4.0

ASP.NET 4.0 - Gunnar Peipman - Eneta kommuuniõhtu

ASP.NET 4.0

Entity Framework 4.0 - Gunnar Peipman - Eneta kommuuniõhtu

Entity Framework 4.0

Team Foundation Server 2010 (TFS) - Taavi Kõosaar - Eneta kommuuniõhtu

Team Foundation Server 2010

   

DevDays 2010 - Tartu ja Tallinn - 21-22. aprillJärgmine Eneta kommuuniõhtu toimub 14. aprillil ja siis on teemaks Testipõhine arendus .NET platvormil (TDD) ning lektorirollis astub üles Mart Karu. Taas on võimalik osaleda kohapeal IT Kolledžis või üle veebi Live Meeting vahendusel.

Ühtlasi tuletan meelde, et selle aasta vägevaim kohalik Microsofti arendusteemaline sündmus DevDays 2010 leiab aset 21. aprill Tartus Dorpati konverentsikeskuses ja 22. aprill Tallinnas Tallink SPA & Conference hotellis.
Esinevad nii välismaised eksperdid kui ka kohalikud arendusgurud. Registreerimine algab järgmisest nädalast, seniks tasub reserveerida kalendris aeg ära ja vaim valmis panna Smile

Comments (0)

Skip to main content