Tasuta Silverlight 4 arendusõhtu


Eneta kommuuniõhtu: Silverlight 4 - Jaana MetsamaaSilverlight 4 on praegu kuum teema. Eile hõigati MIX10 konverentsi raames välja Silverlight 4 RC ehk Release Candidate valmimine ning Expression Blend 4 tööriist jõudis samuti uue beetani. Ühtlasi tutvustati Silverlighti täiesti uues valguses – sellest saab tulevase Windows Phone 7 Series arendusplatvormi vundament. See on juba väga suur uudis ja tähendab .NET arendajatele tohutult uusi võimalusi. MIX10 tulevasi ja toimunud sessioone saad vaadata mugavalt veebi vahendusel http://live.visitmix.com

Eestis tekib hea võimalus Silverlight 4-ga lähemalt tutvust teha järgmisel kolmapäeval toimuval Eneta kommuuniõhtul, kus Jaana Metsamaa viib läbi mitu põnevat demo ning jagab oma kogemust. Pane ennast kirja ja ühtlasi saad liituda üle Live Meetingu homse Visual Studio Team Foundation Server 2010 loenguga.

Lisan SL4 loengu kutse. Näeme siis ITK-s või veebi vahendusel Smile Kel pole võimalik ise osaleda, siis võtame loengu taas linti ja viide ilmub hiljem Eneta portaalis teadete all.

Kutse Eneta kommuuniõhtule: Silverlight 4

24. märtsil tutvustab Jaana Metsamaa arendajatele Silverlight 4 imelist maailma ja selle võimalusi kasutades Expression Studio tööriistu. Fookuses on eelkõige uue versiooniga kaasnev funktsionaalsus.

Kas sa teadsid, et Silverlight ei tähenda alati kitsas liivakastiga piiritletud veebirakendusi vaid on paigaldatavad ka töölauarakendustena nagu Office või Windows Live Messenger? Mida lõbusat annab teha veebikaameraga peale tavalise video? Tule kohale või osale üle Live Meetingu ja saadki teada 🙂 Eneta kommuuniõhtu on kõigile tasuta!

  • 24. märts, kolmapäev
  • kell 18:00 - 19:45
  • IT Kolledž, Raja 4c, r 316 (kaart) + Live Meeting
  • lektor: Jaana Metsamaa
  • sihtgrupp: arendajad, disainerid
  • tehniline tase: 200-300 (selgitus)
  • slaidid vs. demo: 20/80

Registreeru IT Kolledžis toimuvale loengule hiljemalt 22. märtsiks lehel http://bit.ly/eneta_silverlight4

Registreeru Live Meeting veebipõhisele loengule siin lehel http://bit.ly/eneta_silverlight4_lm. Virtuaalselt osalejatele edastame liitumise lingi 24. märtsil.

Esita küsimusi ja osale Silverlight arutelus Eneta foorumis. Registreeru Eneta kasutajaks ja saad tellida tulevaste kommuunisündmuste teavituse mugavalt e-postile.

Tervitustega,
Eneta tiim

Comments (0)

Skip to main content