Eneta kutsub Visual Studio 2010 seminaridele


Eneta esitleb: Visual Studio 2010 seminaride seeriaEneta saab järgmisest nädalast portaalile lisaks uue mõõtme, nimelt leiab aset esimene üritus Visual Studio 2010 arendusseminaride seeriast. Kokku on tulemas 5 sündmust ja lisan avaürituse kutse:


Gunnar Peipmani (Developers Team, DT) esinemisel toimub juba järgmisel nädal Visual Studio 2010 arendusseminaride seeria avaloeng. Tutvustame uut Visual Studio 2010 kasutajaliidest, mis pakub välja palju uut ja põnevat. Seminari raames teeme ülevaate uuest Visual Studiost ja heidame näidete varal pilgu peale olulisematele uuendustele. Ühtlasi tutvustame järgmiseid Visual Studio 2010 seeriasse kuuluvaid sündmuseid. Seminar on ülevaatlik ning suunatud kõikidele huvilistele, kelle jaoks Visual Studio on oluline töövahend. • 16. detsember, kolmapäev

 • kell 18:00 – 19:30

 • IT Kolledž, Raja 4c, ruum 314 (kaart)

 • sihtgrupp: arendajad

 • tehniline tase: 100-200

 • slaidid vs. demo: 50/50

Registreeri end osavõtjaks hiljemalt 14.12 aadressil estinfo@microsoft.com


Kogu Visual Studio seminaride seeriat puudutav arutelu toimub Eneta portaali foorumis www.eneta.ee/foorum, kust leiad lisainfot ka järgmiste sündmuste kohta.

Comments (2)

 1. Jaana says:

  Samasugune üritus Tartusse!

 2. asirel says:

  Jah, see oleks kahtlemata väga tore. Soovitan teha Gunnarile ettepaneku läbi seminariseeria foorumi 🙂

  http://www.eneta.ee/foorum/Lehed/default.aspx?control=ViewMessages&topic=95

Skip to main content