Loo eestikeelne mugavdatud Internet Exploreri pakett IEAK tööriistaga


IEAK 8 Internet Explorer Administration Kit (IEAK) on vahend, mis lihtsustab mugavdatud Internet Explorer veebilehitseja installipakettide loomist, nende paigaldamist ja ka haldamist. Selle tööriista abil on võimalik hallata näiteks organisatsioonis kasutatavat IE versiooni ja korraldada selle installeerimist, mugavdada brauseri seadeid ja paigaldatud lisandeid, seal hulgas ka turvalisuse ja võrgu sätteid ning teisi olulisi komponente. Oktoobri lõpust võimaldab IEAK 8 versioon luua ka täpselt teie vajadustele vastavaid eestikeelseid IE8 pakette.


IEAK on põnev tööriist ja peamiselt on see loodud neljale sihtgrupile ettevõtted, internetiteenuse pakkujad ehk Internet Service Providers (ISP), internetisisu pakkujad ehk Internet Content Providers (ICPs) ja veebitarkvara loojad ehk Independent Software Vendors (ISVs).


Eestikeelset IE8 paketti saab luua järgmistele platvormidele:  • Windows XP SP2 või SP3 x86

  • Windows Vista x86, Windows Vista SP1 x86 , Windows Server 2008 x86 ja Windows 7 x86

  • Windows Vista x64, Windows Vista SP1 x64, Windows Server 2008 x64 ja Windows 7 x64

Täpsema ülevaate IEAK kasutusvaldkondadest ja -võimalustest annab see TechNeti lehekülg: What Internet Explorer Administration Kit Can Do For You


IEAK8 saab alla laadida siit lehelt: http://ieak.microsoft.com

Comments (0)

Skip to main content