.NET raamistik kogu oma ulatuses


image .NET raamistiku tutvustaval kodulehel on üleval visuaalselt hästi lahe interaktiivne mudel, mis annab ülevaate kogu .NET ulatusest erinevate kihtide, teenuste ja tööriistade lõikes. Rakendus on loodud Silverlightis ja seda on hea kasutada, kui tahad paremini aru saada mida .NET platvorm üldse võimaldab ja millised on selle erinevad tahud.

Sealt tuleb hästi välja ka üks .NETi peamiseid tugevusi – arendajad saavad kasutada oma olemasolevaid teadmisi nii veebi-, seadmete-, Windowsi-, mobiili kui ka mistahes teiste rakenduste ja teenuste väljatöötamisel.

Vaata ise järgi: www.microsoft.com/net/Developer.aspx

Uusima .NET 4.0 ja Visual Studio 2010 beeta saad kätte siit.

PS. Kui sul on küsimusi .NET või teisi mõtteid mistahes muudel MS arendusteemadel, siis suuna need Eneta foorumisse www.eneta.ee/foorum

Comments (0)

Skip to main content