Vaata PDC avakõne reaalajas täna ja homme õhtul


Microsoft PDC09 (Professional Developers Conference)Sel nädal toimub Los Angeleses Microsofti suurim arenduskonverents PDC09 (Professional Developers Conference), kus tutvustatakse MS tehnoloogiamaailma tulevikusuundi. Oodata on Windows Azure cloud-computing platvormi stardipauku ja palju-palju muud huvitavat.

Nii teisipäevast kui ka kolmapäevast avakõne ehk keynote sessiooni saab jälgida reaalajas üle veebi (smooth-streaming broadcast powered by Silverlight / IIS 7). Eesti aja järgi leiavad need aset kell 18:30 õhtul ja asukohaks: http://microsoftpdc.com/

Esinejate pink on igatahes uhke:

  • 1 päev, 17 november: Ray Ozzie & Bob Muglia
  • 2 päev, 18 november: Scott Guthrie, Kurt DelBene & erikülaline!

Twitteri fännidel tasub hoida silma peal hash tag kanalil #PDC09

LiveSite.net poisid koos paljude teiste topp-blogijatega katavad konverentsil toimuvat samuti reaalajas. Lisainfot leidub siin.

Comments (0)

Skip to main content