TechEd Europe 2009 meenutused


Microsoft TechEd Europe 2009 TechEd Europe on taaskord möödas ja loodetavasti jõudsid kõik 40+ eestlast kenasti kodutee. Tänavune koolituskonverents toimus Berliinis ja kokku osales üle 7200 inimese üle Euroopa. Juhuslikult hakkas täna ilmateadet vaadates silma Barcelonas valitsev +23C ja tuli kerge igatsustunne peale, aga tegelikult oli Berliin meeldiv vaheldus (eelnevad 4 aastat toimus TechEd Europe Barcelonas).

Keynote ehk avaettekannet koos Stephen Elopiga on võimalik vaadata TechEd Online saidist.

Seoses Berliini müüri langemise pidustustega oli linnas põnev ringi liikuda. Sellest ajaloolisest sündmusest pannakse kokku ka Silverlight Deep Zoom põhist mosaiiki. Soovitan vaadata, äge projekt! www.citymosaic.de

Sel korral sõitis partnertudengitest auhinnareisina TechEdile Kaur Alasoo, kes vahendas oma kogetut MUG.ee blogi kaudu:

Lisaks pidas veebipäevikut MSP alumni ja nüüdne IT Kolledži õppejõud Heiki Tähis:

Lisan ka 15 pildist koosneva albumi, mis annab toimunust pisut paremat aimu (Windows Live ja DeepZoomPix galerii):

Comments (0)

Skip to main content