Windows 7 RC arenduse koolitusmaterjalid


Windows 7 RC koolitusmaterjalide pakett ehk Training Kit for Developers Hiljaaegu nägi ilmavalgust arendajatele mõeldud Windows 7 RC koolitusmaterjalide pakett (Training Kit for Developers), mis sisaldab erinevaid presentatsioone, hands-on laboreid ehk praktikume koos koodinäidetega ja demosid. Kõik selleks, et arendajad saaksid oma loodavad rakendused Windows 7 peal särama panna.

Kahtlemata on see kohustuslik materjal ka kõikide rakenduste ühilduvuse tagamiseks. Windows 7 on küll loodud Vista baasile ja nende rakendustega, mis töötavad Vista all, ei tohiks 7s probleeme tekkida. Siiski on kasulik kontrollida, et olla kindel.

Koolituspaketi põhirõhk ongi Windows 7 spetsiifiliste võimaluste ja uuenduste tutvustamisel:

  • Taskbar ehk tegumiriba
  • Libraries ehk teegid
  • Multi Touch
  • Sensors and Location ehk sensorid
  • Ribbon ehk riba, lint või riboon 🙂
  • Trigger Start Services
  • Instrumentation & ETW
  • Application Compatability ehk rakenduste ühilduvus

Tõmba endale koolitusmaterjal siit leheküljelt (43.4 MB). Kui sa pole jõudnud endale Windows 7 RC-d veel internetist alla tirida, siis on endiselt võimalik saada see ka füüsilise DVD kandja kujul minu käest.

Ühtlasi soovitan Windows 7 arendushuvilistel tutvuda nende kasulike saitidega:

Comments (0)

Skip to main content