SlideShare ja PowerPoint ühendasid jõud


SlideShare ja PowerPoint ühendasid jõud Üks kuumimaid tarkvara + teenuste (Software + Services) koostöönäide on veebipõhiste presentatsioonide sotsiaalse keskkonna SlideShare integreerimine PowerPoint 2007-ga.


Nimelt tõi SlideShare äsja välja add-in mooduli PowerPointile, mis võimaldab oma presentatsioone veebi riputada ja hallata PowerPointi kaudu. Ühtlasi saab nüüd otse PowerPointist otsida enda või teiste veebis asuvaid esitlusi, neid alla laadida ja kasutada täielikku PowerPointi funktsionaalsust failide muutmiseks.


SlideShare add-in lisamoodul on 704 KB suur ja pärast installimist tekib PowerPointi lindile (ribbon) uus menüü.


image
Esmase kasutamise põhjal tundub väga mugav. Tore näide sellest, kuidas klientrakendus ja veebiteenus suudavad head koostööd teha. Loe lisa siit http://www.slideshare.net/developers/apps/pptribbon ja vaata alltoodud ettekannet 🙂


Comments (0)

Skip to main content