Windows Live nipp: mitme konto ühendamine


Windows Live lingitud ühendatud ID-d Ühel keskmisel internetikasutajast eestlasel kipub olema rohkem kui üks Windows Live ID konto (seesama millega kasutad Messengeri või loed Hotmaili). Minul on neid samuti kogunenud 5 tükki. Osad on seotud tööga ja tööalase meiliaadressiga, samas teised on personaalsed ning ühe registreerisin lihtsalt igaks juhuks 🙂


Mida paljud inimesed veel ei tea, on võimalus Live ID kontosid omavahel ühendada ehk linkida. See teeb nende haldamise palju mugavamaks - näiteks saab kõikidele Windows Live autentimist kasutatavatele saitidele sisse logida ühe kontoga, kuid juurdepääs antakse ka lingitud kontodega seotud infole. Nii et edaspidi pead meelde jätma ainult ühe konto aadressi ja parooli ning voilà! Näiteks Hotmaili puhul saad pärast sisselogimist valida kõikide lingitud ID-de seast soovitud konto, mille alt soovid parasjagu maile välja saata.


Kokku saab omavahel linkida kuni 5 kontot ja seda leheküljel http://account.live.com/


Eestikeelne juhend: http://help.live.com/Help.aspx?market=et-EE&project=LiveIDv1&querytype=topic&query=WL_IDv2_PROC_LinkWindowsLiveIDs.htm

Comments (1)

  1. Sala says:

    Hehe. Tänud soovituse eest. Ei teadnudki sellisest võimalusest. Nüüd on ikka mõnusam kasutada kohe Live teenuseid! (y)

Skip to main content