VSTS 2010 nädal Channel 9-s


Seoses värskete Visual Studio teadaannetega algas tänasest Channel 9 keskkonnas Visual Studio Team System 2010 nädal, (https://channel9.msdn.com/VisualStudio/) mille raames ilmub 29. sept – 03. okt perioodil iga päeva üks tootemeeskonnaga filmitud põhjalik intervjuu.

Esimene videoklipp on juba väljas ja selles räägib VSTS 2010 tootetiimi direktor Norman Guadagno uue Visual Studio versiooni nimest, tutvustab põhjalikumalt Team Architect väljaande tulevast funktsionaalsust ja kirjeldab Database Edition-i integreerimist Team Developer väljaandega.


Norman Guadagno: Announcing Visual Studio Team System 2010

Ülevaate järgmiste päevade intervjuude teemadest leiad siit (näiteks tuleb juttu tarkvara kvaliteedist, -arhitektuurist, Team Foundation Serverist jpm).

Comments (0)

Skip to main content