Hõbevalge nagu Silverlight :)


H6bevalge_Silverlight Meie partnertudeng ja hiljaaegu MSP aastaauhinna võitnud Jaana Metsamaa peab juba mõnda aega uut blogi, mis kannab kavalat nime Hõbevalge nagu Silverlight 🙂 Jaana kirjutab seal puhtas eesti keeles Silverlightist, millega ta tegi tõsisemat tutvust oma bakalaureusetöö raames. Nüüd on temast saanud juba arvestatav tegija, kes on korduvalt figureerinud ka Silverlight.net foorumikeskkonna top vastajate seas.

Näiteks tema viimane postitus jagas infot, et välja on jõudnud arendajatele mõeldud Silverlight 2 RC0 ehk esimene Release Candidate versioon!

Kes tahab Jaanat elusast peast näha, siis soovitan külastada järgmist MUG.ee Tartu koosolekut, mis toimub juba järgmise nädala teisipäeval Tartu Ülikooli Matemaatika-informaatikateaduskonna majas.

Comments (2)

  1. Gunnar says:

    Mitte, et ma nüüd Jaanat kuidagi karmiks ärileediks püüaks pushida, vaid lihtsalt huvitava faktina… Silverlight on teema, mis võib huvi pakkuda ka kommertsblogide pidejatele. Google Trends pakub sellele märksõnale 6 pallist tõusutrendi, mis on päris tugev näitaja omas sektoris.

  2. Jaana says:

    Mnja… ärileedi Jaana, miks ka mitte 😀

Skip to main content