Windows Live kolmanda põlvkonna avalik beeta


Windows Live wave 3 Eelmisest kolmapäevast saadik on Windows Live tooteperekonna kolmanda põlvkonna beetaversioonid avalikult kõikidele huvilistele kättesaadavad. Olulise osana Microsofti tarkvara + teenused (Software + Services) strateegiast toovad Windows Live uuenduskuuri läbinud kodukasutajate tooted mitmeid vingeid võimalusi. Näiteks Eestis laialt kasutusel oleva Windows Live Messengeri 9. versiooni välimus on oluliselt muutunud ja  lisandunud on pikk nimekiri uut funktsionaalsust.


Põhjalikud ülevaated wave 3 beetatoodetest leiduvad LiveSide.net lehel.Kaheksat beetaprogrammi saab alla laadida download.live.com leheküljelt:Mina olen endale kõik juba peale pannud ja katsetan huviga. Head proovimist 🙂

Comments (2)

  1. Kaur says:

    Mängisin uue Messengeriga ja suutsin vestluse aknast mõlema inimese pildid (avatarid) ära kaotada (seda sai teha pildile klikkides ja siis tekkinud menüüst valides), nüüd aga ei suuda neid pilte sinna kuidagi tagasi saada (Options alt vastavat linnukest ei leidnud). Oskad äkki mingi nipi pakkuda, mis mul kahe silma vahele jäi?

  2. asirel says:

    mul on sama asi juhtunud 🙂 Lahendus peitub selles, kui liigud hiirega vestluse akna kõige vasakusse äärde ja klikid nähtavale ilmuva noolega riba peale. Kas õnnestus?

Skip to main content