#build2016


Fulgte du med?

Build 2016 ble avholdt i månedsskiftet mars/april, og det var som vanlig ventet flere store lanseringer. Flere tusen utviklere var samlet i San Francisco, og både Satya Nadella og Scott Guthrie var ivrige etter å møte forsamlingen med det siste av det siste innenfor både strategi og teknologi. Foruten de som var så heldige å få billetter til selve konferansen satt det flere hundre tusen rundt om i verden og fulgte med live på sendingene på Channel 9.

Høydepunktene fra konferansen for oss som sitter i Norge er Keynote dag 1 og Keynote dag 2. Deretter kan man ta et dypdykk i de sesjonene man selv ønsker, innenfor de områdene som interesserer mest.

Build er konferansen hvor de største nyhetene blir lansert. Det er konferansen som kommer med de største godbitene for utviklere og det er alltid knyttet stor spenning og nysgjerrighet til spesielt første dags Keynote.


Her er Keynote første dag, som startet med Satya Nadella og litt fra Microsoft sin strategi og de valgene vi gjør i selskapet.

 

Håper du finner noe interessant - det gjorde vi!

Comments (0)

Skip to main content