To nye MVP’s til Norge!


Den første April var det tiden for å presentere to nye MVP's (Most Valued Professional) her i landet, nemlig Oddvar Moe og Jan Vidar Elven! De har utmerket seg som MVP i henholdsvis "Cloud and DataCenter management" (Oddvar) og "Enterprise Mobility" (Jan Vidar). Alle MVP's er valgt ut fra tusenvis av personer som på en eller annen måte har utmerket seg bare ved å være seg selv. Her kan du se noen ord som de skriver om seg selv:

 

Oddvar Moe

OddvarMoe_White_800x930

Til daglig jobber jeg med sikkerhetstesting, sikkerhetsrådgivning, holde kurs, automatisering med PowerShell og migreringsprosjekter til skyen. Når jeg var 16 år tok jeg min første Microsoft sertifisering (MCP) på Windows NT 4.0 og jeg har alltid vært interessert i Microsoft teknologi. Jeg har jobbet med Microsoft teknologi siden jeg fikk min første jobb som 18-åring. Gjennom min 16 år lange IT-karriere har jeg jobbet med mye forskjellig innen både Microsoft teknologi og kunder. Jeg har tidligere jobbet mye med produkter/teknologier som System Center Configuration Manager, Microsoft Deployment Toolkit, Active Directory, Exchange, Group Policy, Windows OS og Windows Internals.
De siste 3,5 årene har jeg jobbet dedikert med sikkerhetstesting, Windows sikkerhet, skytjenester og malware analyse. Oppdragene jeg liker aller best er interne sikkerhetstester og best practice gjennomgang av kundens oppsett med tanke på sikkerhet. Det å kunne endre litt på et oppsett eller ta i bruk ubrukte funksjoner i Windows for å gjøre kundens systemer mye sikrere er en #godfølelse. For eksempel å konfigurere AppLocker riktig for å kunne forhindre infeksjon av Ransomware er noe som gjør meg glad. Som dere sikkert skjønner så er jeg veldig opptatt av at kundene er så godt sikret som mulig og det er fordi jeg vet viktigheten av dette, gjennom å ha utført mange sikkerhetstester.
Jeg er glad i å dele informasjon og har derfor en egen blogg og holder foredrag så ofte jeg kan. Som sertifisert Microsoft Trainer holder jeg også endel kurs og jeg synes det er en fin måte å kunne dele kunnskapen min på. På bloggen min finner du informasjon om script jeg lager og litt tips og triks på forskjellige ting jeg mener er verdt å vite både inne sikkerhet, men også andre ting. Jeg er aktiv på Twitter, Facebook og Linkedin og har du noen spørsmål til meg så ikke nøl med å ta kontakt. 
Blogg: https://msitpros.com
Twitter: https://twitter.com/oddvarmoe
Linkedin: https://no.linkedin.com/in/oddvarmoe
Arbeidsgiver: http://advania.no/norge

 

Jan Vidar Elven

Jan Vidar

Jeg er en Cloud og Datasenter Arkitekt som jobber mye med Enterprise Mobility og Datacenter Management løsninger med fokus på Azure, System Center og Office 365. Jeg har spesielt fokus på Identitets- og Aksess kontroll med Azure Active Directory, og det Moderne Datasenter med management løsninger basert på Operations Management Suite, Service Manager, Self Service og Automation. Jeg er også P-TSP for Microsoft Norge for Cloud and Datacenter Management området.

Jeg har mer og mer de siste årene engasjert meg i community, besøkt konferanser, brukt sosialt media, blogging og bygd nettverk og relasjoner med andre MVP’er og andre påvirkere i community. Jeg har vært speaker på lokale arrangementer på konferanser i Norge og utlandet, noe jeg ser for meg å gjøre enda mer av fremover. Som MVP vil jeg fortsatt fokusere på holde foredrag, blogge og dele informasjon på sosiale medier innenfor EMS, Azure og Datacenter Management, spesielt der hvor disse løsningene integreres og kan bidra til å gjøre hverandre sterkere.

Se også en lengre introduksjon jeg gjorde på bloggen min:

https://systemcenterpoint.wordpress.com/2016/04/07/awarded-mvp-enterprise-mobility-introducing-myself-to-the-community/

Gratulerer!

Vi i Microsoft gratulerer både Oddvar og Jan Vidar med tittelen, og med litt flaks, så vil også du, leser, se mere til disse i nær fremtid! Vi bruker ofte våre MVP's som speakers i arrangementer som vi holder, så følg med, så får du kanskje møtt disse eksepsjonelle personene selv en gang!

 


Comments (0)

Skip to main content