Karoline Klever til Microsoft Norge


I dag er vi så heldige at vi tar i mot Karoline Klever hos oss. Etter endt permisjon er hun endelig klar for å bli med i teamet vårt her i Microsoft. Vi har snakket med Karoline og bedt henne si litt om seg selv, sin bakgrunn og overgangen til Microsoft:

KarolineKlever

"Jeg har jobbet som webutvikler og konsulent i 7 år, først i Objectware og så i Epinova. Mitt hovedfokus har vært EPiServer utvikling, men jeg har også jobbet mye med CRM integrasjoner og E-Commerce. De siste årene har jeg vært en del av Forskning & Utviklingsteamet til Epinova, noe som har gitt meg muligheten til å gjøre et dypdykk i kodekvalitet og QA prosesser samt studere hvordan utviklere foretrekker å jobbe med forskjellige verktøy. Som fagansvarlig for E-Commerce i en tid da dette var et nytt satsningsområde for bedriften jobbet jeg med kartlegging av kundebehov, opplæring av ansatte, og utvikling av interne systemer for å støtte vår nye hverdag.

Ved siden av dette har jeg et brennende behov for å alltid lære noe nytt og gi meg selv utfordringer som ligger langt utenfor min egen komfortsone. Dette har resultert i at jeg de siste 2 årene har holdt en rekke foredrag om utvikling av Web APIer, innføring av Octopus Deploy i en organisasjon og "den faktiske levetiden til en kodebase". I mitt forsøk på å være en god rollemodell for andre kvinner i og utenfor IT-bransjen har jeg også holdt foredrag for CodePub og Girl Geek Dinner om hvordan jeg benytter meg av permisjonstiden min til å maksimere den faglige utviklingen.

På hjemmebane forsøker jeg og forloveden å holde styr på en 3 år gammel gutt, en 6 måneder gammel jente, en Golden Retriever og en Kleiner Münsterlander. Det er mye energi på en gang, så vi tilbringer helst dagene ute i naturen hvor alle sammen får løpt fra seg.

Jeg gleder meg stort til å bli en del av DX-teamet og jobbe med mennesker jeg har fulgt med på og sett opp til i flere år. Jeg har stor tro på retningen Microsoft har tatt etter at Satya Nadella ble CEO i 2014 og jeg er overbevist om at vi kommer til å se mange flere spennende "game-changers" i løpet av de neste årene. I mellomtiden får jeg gjøre det jeg trives best med, dykke ned i fantastiske verktøy som Visual Studio og Visual Studio Team Services for så å videreføre denne kunnskapen til andre."

Vi gleder oss, Karoline! Velkommen!


Skip to main content