Global Azure Bootcamp v. 4.0


16. april arrangeres Global Azure Bootcamp for fjerde gang.

Global Azure Bootcamp 2016

Global Azure Bootcamp er et globalt, cloud-scale community-event. Da arrangerer Azure-entusiaster over hele verden fagsamlinger i sine byer på samme dato. Det hele koordineres av en global organisasjonskomite, og i år vil dette arrangementet omfatte over 100 byer over hele kloden.

Global Azure Bootcamp ble første gang arrangert i 2013. Da samlet vi 30 Azure-entusiaster i Oslo for å lære mer om den forholdsvis nye cloud-plattformen til Microsoft. Det ble gjennomført som en workshop, der alle tok med egen PC og gjorde praktiske øvelser for å lære seg forskjellige elementer fra Azure, samtidig som vi spilte inn dybdevideoer med Kinect-kamera og rendret til filmer med haier og lasere! Det ble en suksess, og alle var fornøyde da dagen ble avsluttet.

Siden det har vi fortsatt å holde dette til et praktisk arrangement, ut fra filosofien om at man lærer mer av å gjøre enn av å høre.

Årets Global Azure Bootcamp vil inneholde øvelser fra en typisk utviklers hverdag, der man bygger og knytter sammen forretningsapplikasjoner og -tjenester. Under bootcampen skal vi gjøre dette ved å utnytte teknologier i Azure, som f.eks. Web Apps, API Apps og Logic Apps

Påmelding til Global Azure Bootcamp: http://www.meetup.com/NNUGOslo/events/228280049

Kontaktperson Per-Frode Pedersen: https://social.msdn.microsoft.com/profile/per-frode/


Comments (0)

Skip to main content