Fremtidens reisehverdag skapes av ungdommen!


Det er ungdommen som skaper fremtiden – det har vi tro på! Derfor er vi med Berg-Hansen på deres hackathon, hvor vi sammen inviterer over 100 studenter fra hele Norge til å bli med på 24 timer med innovasjon 11. og 12. mars!

Berg Hansen hack

 

11. og 12. mars er vi så heldig å ha med oss over 100 talentfulle studenter fra hele Norge, til Berg Hansens kontor i Oslo. De får én oppgave – «På 24 timer skal du skape morgendagens råeste reiseopplevelse».

«Alle» kan bestille en flybillett eller hotellnatt på nettet. Men nå er vi på jakt etter de utradisjonelle løsningene som kan bidra til å revolusjonere reiseopplevelsene. Det er de unge som har løsningene som vi «gamle» ikke ser, sier sjef og administrerende direktør i Berg-Hansen, Per Arne Villadsen.

Sammen med SAS, Sabre, Hewlett Packard Enterprise, Core, Nordic Choice Hotels, Hertz og Aircontact gis deltakerne tilgang til tekniske løsninger og API’er, slik at de også blir kjent med nåværende løsninger.

Er du inspirert?

 

Les mer om arrangementet her: http://hackathon.berg-hansen.no/

 

Vi gleder oss!

Comments (0)

Skip to main content