Gå ikke glipp av Connect(); // 2015


Connect2015

 

Hold av 18. og 19. november for Connect() og følg eventet live online på http://www.visualstudio.com/connect2015.

 

Scott Guthrie, Brian Harry og Scott Hanselman vil vise innovative og nye produkter, tjenester og teknologi fra Microsoft, og dekker blant annet .NET, Azure, Visual Studio, Visual Studio Online og Visual Studio Code.

 

For ett år siden, startet Connect() reisen med nye Microsoft for utviklere. Fremtiden skulle handle mye om å gjøre .NET tilgjengelig for Linux og Mac, sammen med gratis utviklerverktøy for å kunne jobbe på tvers av enheter og OS.

Nå har du sjansen til å kommunisere direkte med ekspertene for å få svar på dine spørsmål. Over 40 sesjoner gjør det mulig å ta et dypdykk I de temaene som interesserer deg mest. Alle sejoner vil også være tilgjengelig i 24 timer.

 

Se Connect () Live

 

Vi gleder oss – og håper du gjør det samme! 

Skip to main content