Årets feteste hackathon for studenter


18. september smeller det hos Microsoft Norge på Lysaker Torg hvor alle studenter er invitert til å ta del i årets kuleste hackathon! Dette er en gylden mulighet til både å ha det kult med venner, møte nye studiekamerater og treffe eksperter fra Microsoft.

WIN10 FRIENDS

Hva er et hackathon?
Ordet hackathon stammer fra ordet «hacke» som betyr å ta et objekt, bygge på det slik at objektet fungerer på en annen måte eller får utvidet (og noen ganger minsket) funksjonalitet.
Det vi har gjort er å slå sammen dette ordet med «marathon» og karakteriserer et hackathon med å hacke nådeløst i et viss tidsrom. For å ikke få det til å høres så brutalt ut, så er et hackathon i bunn og grunn et arrangement hvor du deltar med dine venner og ditt lag (har du ikke et lag fra før; vil vi finne et for deg) hvor du sitter og lager noe kult (det kan være en app, et spill, en webside etc.) helt uformelt!

Hackathonet vårt kommer til å by på mye fett. Vi starter hackathonet med litt faglig innhold før vi kicker i gang med kodingen. Underveis vil det også være konkurranser (Xbox competition i FIFA15 og Halo, samt. FORZA6 på release-dagen!) som deltagerne kan delta i samt masse koffeinholdig drikke og pizza!

 

Lyst til å bli med?
Vi ønsker at du og dine student-venner skal bli med! Dette er ikke bare et arrangement hvor vi har det fett, men du kan også få et forsprang i din karriere ved å utvide ditt nettverk.

Må jeg være teknisk?
Nei! Du kan godt bli med om du ikke er teknisk, men da må du belegge deg på å bli satt sammen med en gruppe som har noen tekniske personer. En «ikke-tekniker» har minst like mye å bidra med, og vil faktisk være en viktig asset gjennom hele utviklingsløpet.

Meld deg på!
Påmelding skjer via denne lenken

Hva venter du på?

Comments (0)

Skip to main content