Hva betyr Windows 10 for iOS og Android utviklere?


Vi introduserer windows Bridges!

 

Å komme i gang med Windows er nå enklere enn det noen gang har vært – og garantert enklere enn du ser for deg. Utvikler du for web, andre mobile plattformer eller desktop? Vi ønsker deg velkommen til Windows!

 

Universal Windows Platform (UWP) er én enkelt plattform som er tilgjengelig på tversa av alle Windows devicer, fra 5’’ Lumia telefon, via Raspberry Pi, Xbox og Hololens, helt til 84’’ Surface Hub, via EN kode og i EN Store. UWP gjør det mulig for deg å nå en helt ny brukergruppe, og med det åpnes også en helt ny mulighet for fortjeneste på applikasjonene.

 

image

 

Med lanseringen av Windows 10 tilgjengeliggjør vi også verktøyene for Windows Bridge. Med Windows Bridge har du muligheten til å ta med din eksisterende kode til Universal Windows Platform og legge til funksjoner som live tiles, notifications, og in-app purchases. Verktøyene er skreddersydd de ulike teknologiene og kodebasene.

 

Android apps

For eksisterende Android utviklere, vil Windows Bridge gjøre det mulig for deg å utvikle apper for Windows 10 telefoner og mindre nettbrett med din eksisterende Android kode – uten engang å forlate din Android IDE. I tillegg til å utvide IDE, vil Windows Bridge for Android inkludere Windows Phone emulator og funksjoner for interoperabilitet som gjør at appen din (inkludert UI og tjenester) både kjører og ser bra ut på Windows Plattformen. Du kan allerede nå komme i gang ved å melde deg inn i “Limited Developer Preview”.

Les mer om mulighetene Windows Bridge for Android gir deg…

 

iOS apps

For iOS utviklere vil Windows Bridge for iOS gi muligheten til å utvikle en UWP app i Visual Studio med din eksisterende Objective-C kode. Du kan importere ditt Xcode-prosjekt til Visual Studio, skreddersy appen for Windows devicer, og deretter utvide iOS-koden for å utnytte mulighetene i UWP. Du kan lese mer om Windows Bridge for iOS og allerede nå melde deg inn i “Developer Preview” og komme i gang.

 

 

Så Windows Bridges åpner nye muligheter, og gjør det lettere å jobbe på tvers av både enheter og plattformer. Vi håper du vil teste det ut! Og gjør du det så vil vi veldig gjerne høre din erfaring! Send en mail til hawulf@microsoft.com om du vil dele din opplevelse.

Comments (0)

Skip to main content