Visual Studio 2015 er lansert!


Endelig!

MS_VS 2015_STD_VSCOM_880x314_FINAL_25June2015

Visual Studio 2015 er lansert!

 

Dersom du deltok på den online lanseringen har du garantert allerede gjort deg opp en mening eller to om Visual Studio 2015. Dette var en av de større lanseringene vi har gjort, og mange endringer og nye spesifikasjoner er nå tilgjengelig.

Uansett om du fulgte lanseringen eller ei, så er du garantert på utkikk etter mer informasjon nå. På Channel 9 kan du ta et dypdykk i de områdene som interesserer nettopp deg. Her blir det løpende lagt ut online sesjoner for å gi deg svar på dine spørsmål og vi anbefaler deg absolutt å ta en titt her, hvor du finner både korte og lengre introduksjoner og dypdykk.

 

Nå gleder vi oss til å fortestte reisen med Visual Studio 2015! Vi håper du tester det ut ved å laste ned siste versjon: https://www.visualstudio.com/downloads.

 

 

Fortsatt god sommer!


Comments (0)

Skip to main content